torstai 11. syyskuuta 2008

SUURI PALJASTUS!

Moro nääs! Tällä kertaa, kun ei muutakaan asiaa ole, paljastan, siis PALJASTAN, teille kaikille, siis KAIKILLE, suuren, siis SUUREN, salaisuuden! Nimittäin, paljastan teille nyt yhden useimmiten käyttämäni jolkottelureitin! Jotta voitte sitten olla eksymättä MINUN reitilleni, nimittäin kun se MINUN polku KULUU jos siellä kaikki koko ajan jolkottelisi!

Kuten KAIKKI tietävät, niin Pölhö on hankkiutunut eroon siitä vanhasta teknolelustaan ja hommannut uuden. Semmoisen uuden tassupuhelimen, jossa on semmoinen KeePeeÄs sisäänrakennettuna. Sitten siinä on semmoinen joku Mokia Ports Räkker tai jotain sinne päin. Niin nyt se sitten leikkii sillä, ihme tyyppi ja typerä leikkikalu, Minun Nalle Pöh on PALJON parempi ja kivempi leikkikalu! No, joka tapauksessa TÄSTÄ kiksauttamalla pääsee ihmettelemään reittiä.

Lisäksi laitan tähän vielä tuommoisen pätkän kun me jolkotellaan herra Merckxillisen kanssa kesken kaiken vähän lujempaa. Valitettavasti tuossa Pöhlön uudessa lelussa ei ole kummoisetkaan kuvaussysteemit, joten kuvien laatu vaihtelee KAMMOTTAVAN ja NAURETTAVAN välimaastossa... Jos laitan tänne vielä toisenkin reitin, niin toivottavasti tuo Pöhlö ottaa EDES oikean pokkarin mukaan!


Ei kommentteja: