sunnuntai 7. syyskuuta 2008

Näytelmiä...

Olemattoman kysynnän johdosta KAIKKIEN kiusaksi yritetääs huovata tällä kertaa näin ja naputella jotain... Vanhat jorinat löytyvät edelleen tuolta.

Kuten kaikki tietävät, kävin tuossa taannoin parissa näytelmässä. Ensin Valkeekoskella ja sitten Hellsingissä. Siitäkin huolimatta, jotta Pöhlö ei ollut mukana pilaamassa kaikkea, tuloksena oli EH:t eli Erittäin Huonot:-( Lisäksi kävin piipahtamassa Hämeenlinnassa turistina. Jotain outoa on menossa, nimittäin Velho ei voittanut noista kolmesta näytelmästä yhtään, voitteko kuvitella, YHTÄÄN! Minun pitää varmaankin ruveta katselemaan sillä silmällä muita uroita, kuten Amosta, joka voitti siellä Hellsingissä... Joka tapauksessa ne tuomarin kirjoituttamat paperit löytyy tuolta tulosplokista.

2 kommenttia:

Marja, Roosa ja Rocky kirjoitti...

Siis Maisa hyvä ! Tai sanoisinko Erittäin Hyvä. Siinä se tuli jo sanottua. Näyttelyissä EH = Erittäin Hyvä ja noin aloittelijalle kuin sinä, niin se on erittäin hyvä. Itsekin olen noissa näytelmissä aloittelija, joten tiedän vähän tuosta asiasta. t. Rocky

Anonyymi kirjoitti...

Ai millä silmällä ajattelit mua katsella? Älä nyt ainakaan pahalla silmällä, tai neulansilmällä. En myöskään pidä punasilmäisistä katselijoista.