lauantai 7. helmikuuta 2009

TAPPIO! TAASTAAS! Kiirekiire!


Kävin tänään siellä Kerjuulla näytelmissä. No hävisin Oivariinille, vai mikä Flora se oli? No, kummiskin menin ja porhalsin kaikkien muiden ohi, joten olin hameväen kakkonen. Olin ykkösenä vielä ihan loppusuoralle asti, mutta sitten tuomari-Paavo sai jonkun häiriön ja se tiputti Minut kakkoseksi! Sain kummiskin semmoisen serverin, jo oli aikakin! Mauno, eli Manu, eli MINUN veli voitti KAIKKI rumemman sukupuolen edustajat mutta sekin hävisi sille Floralle, Manuskikin sai serverin. Tuomio löytyy taas tuolta tulosplokista.

No, tuskin päästiin takaisin Mansesteriin, niin haettiin pikkumusta ja syöksyttiin agiliitohöntsäämään. Mellerström oli mukana. Mahtaa olla tässä maassa huono agiliitotaso, kun Mellersson on tämän maan kolmanneksi paras pärssön ja meidän seuran vuoden agiliitotulokas, ja se raukka opettelee vieläkin sitä semmoista alastuloa sillalta ja silti se on siis voittanut tuommoisia suuria meriittejä! Kummallista.

Mutta NYT Minä menen nukkumaan!

5 kommenttia:

Marja, Roosa ja Rocky kirjoitti...

Hurrrjan paljon onnea ihanaiselle Maicalle! Hieno juttu! Olet sä kyllä ihana!

Anonyymi kirjoitti...

Maisa oli kyllä niin suloisen näköinen kehässä, että kyllä se vielä hurmaa kaikki tuomarit! Onnittelut vielä ja nähdään Tampereen KV:ssä. Terveisin, Manu-veikka ja sen emäntä

Anonyymi kirjoitti...

No tota ei voi enää ihan tappioksi sanoa. Olithan sää nyt melkeen paras!

Anonyymi kirjoitti...

Isot onnittelut Figo veljeltä! Ollaan tosi iloisia sun näytelmä menestyksestä, tulihan se SERTI vihdoinkin ;)Terkuin Figuli ja Anne

Anonyymi kirjoitti...

Rasvainen ja liukas Flora, eiku Kevyt ja raikas Flora, pahoittelee kiilaamisiaan Ropinaksi. Onnea kuitenkin siitä poikien-värisestä ruususta :-)Olet sä kaunis naisenalku!