sunnuntai 22. helmikuuta 2009

El Grande Visa Electron -vinaali!

No nyt se sitten on! Kauan odotettu ja palvottu, El Grande Pöhlön Uusi Visa Electron -Vinaali! Alkueristä vinaaliin selvisi viisi kyhäelmää ja uutena mustana hevosena yksi.

Mitä sitä turhia lätisemaan enää, eniten ääniä keränneestä kruunataan Pöhlön uusi tuleva kortti! (Pöhlö pidättää oikeuden kuitenkin vielä muokata voittaja-kuvaa...)

A

B

C

D

E

F

Ainoo vaan, jotta se on aika lailla yhtä tyhjän kanssa se kortti. Tai siis tarkemmin sanottuna se tili, jolle se kortti on... Minä voisinkin ottaa varauksia jo Minun tulevista ipanoista, varausmaksua vastaan tietenkin... sanotaan vaikka jotta 750 € voisi olla varausmaksu. Sen lisäksi tietysti ipanan hinta sitten kun se ilmestyy, jos ilmestyy, se lienee sitten jotain 2500 €uron kieppeillä kipaleelta. Älkää kuitenkaan kertoko eräälle taholle tästä kuviosta...

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jaahas, täällä eräs taho on huomioinut pissiksen bisnekset, suu suppuun tai simpukkas laitetaan nippusiteellä kiinni :D !

Marja, Roosa ja Rocky kirjoitti...

Voittaja on D.

Anonyymi kirjoitti...

Tahvokin kannattaa D-korttia! Paras ilme, ihan SUPER-nero.
terveisin
Tahvo, neroista superneroin (itsekin kortissa, tosin Säästöpankin)

Gimma ja Melli kirjoitti...

Onkos tän kisan tulos muuten jo virallisesti julkaistettu? Vai onko se päässyt unohtumaan ihan tykkänään? Vai onks meiltä vaan mennyt ihan ohi koko juttu?