perjantai 3. huhtikuuta 2009

Liput ennakkomyynnissä!

"Jaa mikkä liput?", kuulen kaikkien kyselevän ihmeissään. No, liput siihen, kun MINÄ avaan agiliitopellit! Aika ja paikka on kyllä vielä täysin auki, mutta silti lippuja niihin kisapippaloihin voi jo ostaa, ennakkoon 15 € tilille, paikan päällä ostettuna 30 € suoraan Pöhlön taskuun kiitos. Jatkoille liput 25 €.

"Jaa miksi juuri nyt ne tulivat myyntiin?", kuulen kaikkien kyselevän ihmeissään. No, koska eilen MINÄ menin sen kepakkohässäkän kolmella yrityksellä kolme kertaa alusta loppuun niin kuin pitää! Jokohan se riittää Pölhölle, jotta se päästäisi Minut ILMAN turvaköyttä menemään ne ensi kerralla, se turvaköysi kun hidastaa Minua.

"Jaa mikäs ihmeen kuva tuo on?", kuulen kaikkien kyselevän ihmeissään. No, kuten kaikki tietävät, niin Pöhlö Pölvästi on köyhä kuin kirkon rotta sekä henkisesti että fyysisesti että taloudellisesti, niin se meni ja osti jonkun IKIvanhan manuaalilinssikakkulan, tai tarkemmin sanottuna kaksi! Voitteko kuvitella!? Sai kuulemma halvalla... Sitten se kokeili niitä ja räiski sinne sun ennen kaikkea tänne muutamaan otteeseen. Ihme tyyppi.

"No jokohan siinä olisi ollut kaikki?", kuulen kaikkien kyselevän ihmeissään. No ei ollut. Tiesittekö, jotta kotonakin saattaa olla surmanloukkuja! Minäkin olisin varmaan vieläkin jumissa tuolla, ellen olisi älynnyt ruveta vinkumaan ja vonkumaan, vaikka aika kauan Pölhöltä kestikin tulla siirtämään ilkeätä iMäk-pöytää!

3 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Manuaalilinssikakkulat kiireesti tänne Kangasalan suuntaan,tahtoo Myytti! Iskästä on seinät täynnä kuvia ja musta ei yhtään!!

Tiina kirjoitti...

että kiva kun meitä ei oo ollenkaan tossa "parempaa lukemista"-listalla, ehkä me ei sit olla... :-)

Unknown kirjoitti...

ja sit kuvaatte samalla sitä hänen ylhäisyyttään, prinsessa Maisaa myös :).
ps. ihan sama millä kakkuloilla, kunhan se seisoo pönöttää kuvassa (tiinan laittamana)
:D :D