lauantai 25. huhtikuuta 2009

Pöhlö Witch Project




Ai niin, se siitä katu-uskottavuudesta. Kävin Velhon kanssa siellä Lahtiksessa. No pieleenhän se meni. Ei pytyn pyttyä eikä mitään! Karvat kyllä lähti! No herra Merckx oli saanut tuliaisiksi Linnasta tuommoisen kumimunan ja lastun. Minä omin ne heti.



ps. Pöhlön kanssa ei kannata pelata Mustaa-Pekkaa, lopputulos kun on aina selvä jo etukäteen. Tai siis kannattaa pelata, jos haluaa voittaa, nimittäin Pöhlöllö jää se Musta-Pekka käteen. Aina.

3 kommenttia:

jaana kirjoitti...

kyllä sun katu-uskottavat korvakarvat oli sitä luokkaa, että melkein säikähdin :-P ! kuules, Miseliinit esiintyvät jopa agiliidossa tyylikkäinä :).

Vaikkei pystejä tullutkaan, niin saithan sä hienon dimanddipannan, sillä kelpaa lähestyä liitokenttääkin ;) ja esiinnyit niin reippaasti ja hienosti, että oli tosi tyytyväinen.

Tiina kirjoitti...

Mä en pystynyt pitään näppejäni erossa niistä korvatupsuista ja vähän muistakin karvoista, kun näyttelystä kotiin päästiin. Tuloksena oli siis katu-uskottavuuden menetys,mutta minäkin oon sitä mieltä, että Miseliinit esiintyy aina hienona tilanteessa kuin tilanteessa ;-)

jaana kirjoitti...

joo huomasinkin jo videonpätkistä, että jotain oli tapahtunut :D, taikasormi ollut asialla ;)