perjantai 31. heinäkuuta 2009

Kovaa menoa Lembölessä

Nokkelimmat teistä ovat varmaan selvillä, jotta Minä olin tuossa taannoin semmoisissa Misukka-ajoissa Lembölessä herättämässä ihastusta. No, siellä oli semmoisia rääpäle-pärssöneitä jokunen ja sitten siellä oli joku semmoinen vanhempi akka, jolle Minun piti opettaa käytöstapoja kun se yritti juurtua Pöhlön syliin, perskutti. Sen onneksi se laitettiin telakalle sitten. Rouva Misukka oli vetänyt paikalle myös ison liuan papparatseja. Tuolta Kalleriasta löytyy noita erään papparatsin esityksiä.

Välillä meno oli siellä nuorison kesken niin hurjaa, ettei hommassa ollut mitään päätä, pelkkää häntää vaan!

Tässä esitänkin syvän paheksunnan nuorison toiminnan johdosta.

Nuoriso muodosti tuommoisia omituisia läjiä vähän väliä, ja onkin ihme jos kaikki vielä tiesivät oman henkilöllisyytensä ajojen jälkeen, niin sikin sokin olivat ja menivät.

Onneksi Maiça-täti, eli siis Minä jos joku ei ymmärtänyt, oli paikalla näyttämässä nuorisolle mallia, nimittäin roolimallia.

Ja sitten vielä biolokian oppitunti teille kaikille. Olette varmasti aina ihmetelleet, kuinka ihmekummassa pärssönit lisääntyvät??!! No voin nyt paljastaa teille, ensimmäistä kertaa maailmanhistoriassa autenttisen kuvan kera, miten se tapahtuu. Nimittäin se tapahtuu tuolla tavalla, jota Minun kaltaiset älyköt kutsuvat mitoosiksi, mutta te muut voitte kutsua sitä kavereitten kesken ihan vaan jonkin sortin pärsson-solun jakautumiseksi.

1 kommentti:

jaana kirjoitti...

ja täältäkin blokista löytyy ihania kuvia miselin menoista :), ihan huippu otoksia ! hauska tuo kuva missä toni & tuija kuvaa.. ja niin iiihania lullukoita kalleria pullollaan :)