maanantai 26. tammikuuta 2009

Neuvoa-antava kansanäänestys

Nyt on piru merrassa! Minun elämäni ehkä tärkein asia, eli Pöhlön Visa Electron, on menossa vanhaksi, joten uusi pitäisi saada kohta saada! Viimeiset vuodet sitä on koristanut pikkumustien kuva, joten nyt on viimeistään MINUN vuoroni, Minun takia sitä kuitenkin useimmiten nykyään vingutetaan! Joten järjestän nyt neuvoa-antavan kansanäänestyksen asiasta, tuossa muutama vaihtoeho, ja tuossa oikealla äänestyskone, tiedätte varmaan mitä tehdä! Äänen voi antaa useammallekin kuin yhdelle vaihtoehdolle, sopiva määrä olisi varmaan 1-3 (mutta se ei tarkoita sitä, jotta Pöhlö hankkisi useamman kortin...)

Homma menee niin, jotta ensin on kaksi alkuerää, joista noin kaksi (+-1) eniten ääniä saanutta selviää grande finaaliin, jonka voittaja kruunataan Pöhlön uudeksi kortiksi. Ja tässä siis ensimmäinen alkuerä:

A

B

C

D
E
F
G

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ehdottomasti E :D
Työni kokemuksella voin kertoa, että pistää kassaneidin hymyilee :D. Ihanaa kun nykyisin on ihmisillä kortteja omilla kuvilla.

Anonyymi kirjoitti...

Joo, E on minustakin hauskin ja siten paras. En tiennytkään että noihin kortteihin saa omia kuvia, täytyykin ottaa selvää tarjoaako oma pankki samaa palvelua :-)

Anonyymi kirjoitti...

Eeee!

Anonyymi kirjoitti...

E-malli olisi ehdottomasti Erin arvoinen!

Anonyymi kirjoitti...

Panun mielestä E on paras, mutta Lulu toivoisi tuota viimosta missä Maissi luulee pääsevänsä pikkumustaa karkuun... (Saispa se sen kiinni...)

Marja, Roosa ja Rocky kirjoitti...

Moi taas Maica!
Että me taas revettiin! Että kyllä tuo sun isäntä keksii aina niiiiin hyviä juttuja.
No äänestetty on, paras on ehdottomasti E. Kakkosvaihtoehto on tuo oliko se D, missä sinä sulavasti juokset vasemmalta oikeelle. Se kuvastaa niin tätä meidän rodun liikettä ja vauhdikkuutta, ihan oikeesti!

Anonyymi kirjoitti...

No totta kai toi, jossa näytät kieltä! Näin voisit näyttää kieltä kaikille kaupantäteille ja niitä vaan naurattais.

Anonyymi kirjoitti...

Orja myös äänesti E:tä, mutta minusta G on paras, sillä siinä kuvassa on sentään yksi kauniskin koira. Tarkoitan sitä mustempaa!

Anonyymi kirjoitti...

Väillä käyn täällä vilkuilemassa ja nyt on pakko äänestää koska tuo kuva E on kortissa entistä paremman näköinen. Eli 'kielikuvan' paikka on kortissa!

Heli kirjoitti...

Eeeee