sunnuntai 3. toukokuuta 2009

Voihan... mikä vaan K-18 -sana!

No niin, Minut, siis MINUT, raahattiin ensin Sommerolle. Sitten Minut raahattiin Turkusen seudulle. Ja tekemään mitä? Arvatkaapas! ...VÄÄRIN! Minut raahattiin noihin pakkoihin olemaan tekemättä yhtään mitään!!

Ensin Sommerolla herra Merckx oli ROP ja sai neljännen serverinsä, ensimmäisensä yli kaksi vuotiaana, joten siitä nyt sitten lienee tuleva semmoinen joku MVA, eli Most Valuable A.... A... jotain. Ja juu ei, jos joku nyt ihmettelee, jotta miten moinen on mahdollista, niin siten, jotta Pöhlöä ei päästetty lähellekään kehää! Ihan muu Mestari hoiti pytyt kotiin.

-Herra Merckx

No, sieltä matka jatkui Kusen liepeille, eli Tuorlaan, jonne muuten matkaan taas muutaman viikon päästä uudestaan. Siellä oli Jaakko-Janitan agiliitohässäkkä, jonne pääsi vain herra Merckx, enkä Minä ollenkaan! Voin kertoa, jotta Minua otti kaaliin, ja voitte uskoa, jotta kerroin sen kaikille niin, jotta varmasti kuulivat! Onneksi pääsin sentään illalla ja sitten aamulla ihastuttamaan taidoillani paikalla ollutta väkimäärää, muutenhan ne kaikki olisivat tunteneet itsensä petetyiksi, jos olisivat jääneet Minusta paitsi.


Mutta voin kertoa, jotta TAAS saatiin herra Merckxin kanssa HÄVETÄ, ja oikein urakalla! Katsokaa nyt tuota Pöhlöä! Tuossakin se ensin kompuroi, jonka johdosta herra M tiputtaa riman ja sitten vielä kaiken kukkuraksi se ohjaa herra M:n putkeen, vaikkei sinne pitänyt todellakaan mennä! Hohhoijjaa sanon Minä!



Jostain syystä paikalla oli myös tuommoinen Hölmöläisen näköinen kaveri...


1 kommentti:

jaana kirjoitti...

no voihan ...tosiaan !, mutta onneksi Pölhö varmaankin ilmoittaa sut sitten Hämeenlinnan missikisoihin kesäkuussa.. kalenterissakin näytti olevan vielä tilaa.. se päivä on sitten sulle täysin kun illalla vielä Miselin karkelot :) saat maisuli olla huomion keskipisteenä :).

Onnittelut Herra M:lle valioitumisesta !