maanantai 25. toukokuuta 2009

Mytty agiliitämässä

Ensimmäiseksi huomio tietysti kiinnittyi Myttyräisen ohjastajan disain-agiliitopökiin, lienevät varmaan Doltse et Kapanat tahi jotkut mitkä lie Pakanat!
Arvatkaa kuka on Myttyräisen ohjastaja! Viiden pisteen vihje: sormi
Myttyräisellä oli niin kivaa, että se eksyi välillä naapurikentällekin.


No, enempää vihjeitä ei tullut, ohjastajahan oli tietysti itsensä suur-Velhon taikasormi, mutta kaikkihan sen jo arvasivatkin! Tässä ylpeänä hakee Myttyrän naapurista, jonne se, siis Mytty, oli eksynyt kesken kaiken.
Arvatkaas mitä Myttyräiselle tarjotaan näissä kuvissa?

Niin juuri, KUIVIA FROLIKKEJA! Agiliitokentällä! Eipä olisi Pöhlöstä ensi näkemältä uskonut, että yrittää Myttyräistä huijata, että ne muka olisivat suurta herkkua...

Tässä taas kuvaaja on selvästikin bongannut jotain mielenkiintoista metsän reunasta, koska on sinne tarkentanut fotokrafiikkavempeleensä. Minä kun en ruudun läpi pysty haistattelemaan, jotta mikä se siellä oli, niin voisiko vaikka kuvaaja itse kertoa?

1 kommentti:

Tiina kirjoitti...

Heh Heh!! Ei ollut taikasormesta apua, kun ei osattu mitään... Ja mä olin todella ylpeä metsästäessäni Myyttiä naapuriradalta :-).
Tiedoks vaan kaikille, että kyseessä oli Myytin toka kerta agiliidossa ja mä sain ekaa kertaa kuvata niin piiitkällä putkella, etten meinannut jaksaa sitä pidellä... Kukaan ei oo seppä syntyessään :-D (ainaskaan me...)