lauantai 6. joulukuuta 2008

Uusi nahka

Moro! Ihan vain meinasin vain kertoa kaikille, jotta Minä sain tuossa eilen UUDEN nahan! Se on tuommoinen tummempi nahka punaisilla reunuksilla. Se on vähän niin kuin semmoinen juhlapuku, esimerkiksi linnanjuhliin. Herran Merckxillä on samanlainen ollut jo pari vuotta ja se onkin ilmeisesti aloittanut oikean puumin täällä päin maailmaa, ainakin puolella kylällä on jo tuommoinen tätä nykyä! Pöhlö se vaan jaksaa motkottaa, jotta "kuinka tanakeleen kallis, mahtaa olla jonkun Tapio Prinkkalan tai jonkun suunnittelema tai jotain...", mutta juhlapuvut OVAT kalliita, yrittäkää joku selventää se asia tuolle Pölhölle!


Linnanjuhlista tulikin mieleeni, jotta viikon päästähän on jo se joku Suomen mestaruus -näytelmä siellä Hellsinkissä. Laitankin nyt asiaan liittyvän pollin tuohon oikealle, niin saatte taas äänestää...

Niin, ja tällä hetkellä näyttää siltä, jotta Nuuskaavanmuikkusen hatun arvontaan osallistuu peräti kaksi arpalippua, joten voittomahdollisuudet ovat niillä meikäläisen laskuopilla huimat 50 %!

1 kommentti:

Marja, Roosa ja Rocky kirjoitti...

Aika kivan näköinen on uusi asusi. Muista nyt ottaa se mukaan näytelmiin, ettei turkki kastu, kun käyt ulkona pissalenkillä. Meinaan, jos on sadekelit silloin.